Verzendkosten & Bezorgduur & COVID & BTW

Over de verzendkosten kunnen we heel kort zijn:

  • In Nederland en België zijn de verzendkosten € 0,00 oftewel GRATIS!

Voor de bezorgduur hebben we meer regels nodig, namelijk:

  • hebben we het product “op de plank” liggen, zoals de Art Cards of een aantal Posters, dan is het voor 12:00 uur bestellen en volgende werkdag in huis. Uiterlijk drie dagen na de bestelling heeft u de, “op de plank” liggende, producten in huis.
  • hebben we het niet op voorraad, dan gaan er 5 volledige werkdagen overheen voordat u het product in huis heeft. Dus uiterlijk 7 dagen.

Er wordt bezorgd van maandag tot en met zaterdag.

Helaas zouden wij u graag willen ontmoeten bij uw voordeur, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Daarom besteden we de bezorging uit aan een geredomeerd bedrijf.

Daardoor hebben wij bovenstaande bezorgduur niet altijd in de hand. Overmacht zoals Sinterklaas- en Kerstpiek, Covid-Lockdown zijn mogelijke oorzaken voor enige vertraging. Excusus op voorhand mocht dit een keer voorkomen.

Ons team bestaat uit mensen van boven de 60 jaar. Wij proberen zoveel mogelijk Covid-schoon te werken (handschoenen, mondmasker) bij het eventueel verpakken van verzendingen.

Wilt u helemaal zeker weten dat de producten Covid-schoon zijn? Leg de verzending 3 dagen apart voordat u het gaat uitpakken. Met 3 dagen zijn overgrotendeels besmettingen geneutraliseerd op plastic. Andere materialen, zoals papier (1 dag), is dit korter.

Desinvecteren van de bestelling, desinvectie vloeistof of UV-licht, raden wij af! Beschadigingen, direct of indirect, zijn voor eigen rekening!

De aangegeven prijs is voor consumenten en afhankelijk van het soort product is dit inclusief 9% (origineel kunstwerk of limited edition) of 21% (reproducties).