Opdrachten

Opdrachten
U ziet iets in onze winkel, maar u wilt het anders? Uw eigen foto’s door ons laten  scannen, samenstellen en/of bewerken? Uw eigen dieren (hond, kat, paarden, koeien, enz.) met een fotosessie op canvas, dibond of tuindoek laten zetten?
Dat kan ! We vinden opdrachten heel leuk om te doen.
In het eerste contact (bellen of email) geeft u aan wat u uiteindelijk wil bereiken. In het gesprek worden de details besproken en krijgt u een indicatie van de kosten.
Aan de hand van uw wensen en eventueel (aangeleverde) foto’s wordt er een ontwerp aangeboden. Deze kan nog aangepast zodat het voldoet aan uw verwachtingen. U krijgt daarbij een offerte van de kosten. Na de ontvangst van de offerte betaling, wordt het ontwerp op canvas, dibond of tuindoek gezet en naar u toegestuurd, levertijd 7 dagen.
Kosten? Waarschijnlijk bent u ons tegengekomen op de markt. Daar staan wij ook echt met marktprijzen die grofweg de helft van onze webshop prijzen zijn. Dat heeft te maken met verzendkosten en wij reductie op materiaalkosten krijgen bij afname van grote aantallen.
Ook de design tijd/kosten worden over meerdere exemplaren verdeeld.
De prijs die u uiteindelijk gaat betalen is afhankelijk van:
  • de benodigde tijd,
  • standaard maat afbeelding of speciale maat,
  • aantal afbeeldingen, en of
  • wij het resultaat gaan opnemen in onze webshop.
Vooral het laatste zal de uiteindelijke prijs gaan drukken.
Komen we niet tot een ontwerp naar uw wensen? Dan hanteren wij de no-cure-no-pay methode, oftewel u bent ons niets schuldig.
Geïnteresseerd? Bel (0252-67 47 84) of Email (info@hjk-art.com) ons.  Laat u verrassen met wat wij voor u kunnen betekenen.

Een gedeelte van een bepaalde afbeelding en dan zo groot mogelijkopdracht2016-1
Hiernaast ziet u een voorbeeld hoe een gedeelte van een driekoppige panorama afbeelding is gebruikt. De maximale grootte is 100 x 80 cm geworden. Bij deze grootte behoudt men nog de scherpte van de afbeelding .
Uw eigen logo in het beeld? Wij hebben daar geen moeite mee om uw afbeelding persoonlijk te maken.
Kosten? De foto’s hebben we al in huis en zijn vaak al bewerkt. Wat wel extra kosten geeft is een afwijkende maat.
Deze opdracht is aangeboden voor een alles-inclusief-prijs van € 125,00.

Een fotobewerking van uw eigen foto
Heeft u een eigen hond of kat leuk op de foto? Stuur hem op en kijk wat wij er nog meer uit kunnen halen zodat hij of zij “springlevend” wordt. De kwaliteit van uw foto is wel bepalend voor het resultaat. Met name of deze scherp is en of er voldoende beeldpuntjes in de foto zijn om op gewenst formaat te laten afdrukken. Kleine foto op groot formaat afdrukken geeft een vlekkerige indruk.
Als de foto goed van kwaliteit is, dan kunnen wij ermee aan de slag. Het onderwerp wordt naar wens in het midden van het beeld neergezet en eventueel worden storende achtergronden anders ingevuld. Als laatste voeren wij een digitale bewerking uit waardoor de vacht details krijgt.
hond-1-panorama
U kunt zelf beslissen of u ons logo laat plaatsen waardoor het een kunstwerk wordt. U krijgt dan tevens een gesigneerde kunstwerk sticker toegestuurd om het een kunstwerk te maken. Een Canvas van 60 x 40 x 3 cm zou op een all-inclusief prijs van € 81,00 komen.

Fotosessie

Geen geschikte foto’s. Geen fototoestel met hoge resolutie? Geen probleem, we komen wel langs voor een foto sessie.
Ons huidige fototoestel heeft een resolutie van 6000 x 4000 beeldpunten. Hiermee kan men een kwalitatieve afdruk realiseren van ongeveer 150 x 100 cm.
Binnen een uur zullen de benodigde foto’s genomen worden met het object in verschillende posities. Op een laptop krijgt u een eerste indruk van de foto’s en kunnen mogelijke invullingen besproken worden. De gemaakte foto’s zullen gebruikt worden voor het maken van ontwerp(en).
Kosten verbonden aan een foto sessie zijn afhankelijk van de reis- en opname tijd. Wij hanteren hiervoor een all-inclusief prijs van € 20,00/ uur.