Welkom op HJK DIGI ART

HJK DIGI ART bestaat uit het digitaal bewerken/veranderen van zelfgemaakte foto’s op een kunstzinnige wijze.

De DIGI ART wordt samengesteld door Hendrik-Jan Kornelis. Werkzaam bij Xebun.com Internet Service Provider activiteiten. Daar werd al op artistieke wijze vorm gegeven aan websites, nieuwsbrieven, folders, etc. Ook Digi Art afbeeldingen werden aangemaakt en ook separaat verkocht via StockPhoto sites. Vanuit deze achtergrond was het een logische stap om HJK DIGI ART op te zetten.

Als jongen van 12 jaar oud was er de passie voor tekenen. In het begin eigenzinnige pen- en potloodtekeningen, wat later aangevuld werd met olieverf, aquarel en pastelkrijt creaties. Tegenwoordig is samenstellen van digitale beeld creaties met als basis digitale foto’s een groeiende passie geworden.

Onderstaande afbeeldingen geven een klein overzicht van de groei naar DIGItale Art vormen.

img_0194  img_0221 img_0220img_0173 img_0236img_0129img_0151img_0232img_0167img_0233img_0231img_0142img_0222img_0228img_0229

img_0211

2 gedachten over “Welkom op HJK DIGI ART

  1. ik vind die tweede afbeelding aan de oorlog herinneren, hij heeft ook nog een vermoedelijk hakenkuis op…………

  2. Inspiratie tot de tekening als 13 jarig jongetje is dat de mensen niet naar “hem” kijken. Er staan voor de sensatie, Aanschouwen en niets doen, het laten gebeuren. Deze afbeelding is ABSOLUUT niet bedoeld als verheerlijking!

    Deze tekening was een kantelpunt in mijn “kunstrichting”. Met name het gedeelte rechtsonder (de gezichten) was voor mij een basis voor zwart/wit pentekeningen periode. Het weglaten van details, maar toch het verhaal vertellen.

Geef een reactie